Pakkasia on riittänyt ainakin näillä korkeuksilla. Koiraharrastuksetkin ovat vielä vähän jäissä joulun jälkeen. Arkitokoon pitäisi koppeentua Rockyn kanssa ja Roosa saisi hyvin purettua energiaansa, jos veisi emäntänsä agilityyn Hymy Ekat joulutauon jälkeiset näyttelyharkatkin olisi ollut minun ohjaamana eilen illalla, mutta nekin peruuntui, kun pakkasraja -15 astetta ohittui. Kieltämättä jonkin verran on ulkoiluunkin vaikuttanut tuo pakkanen. Kun lisäksi on jotain flunssanpoikasta ollut kurkkukivun muodossa, niin on muutamana päivänä Roosan ja Rockyn ulkoilu ollut pihalla ulkoilua, johon liittyy kepinhakua, hangessa juoksua, kaikenlaista kaivamista, Rockylla Roosan pannassa roikkumista ja portilla ohimenevien ihmisten ja koirien haukkumista ym. Eihän tuo pakkanen mitään tietenkään ole (asteikolla -20  -  -30 astetta), kun muistelen joskus 80-luvulla olleen tammikuussa 4-5 viikkoa n. -40 astetta!!! Meinasi Datsun 100 A:n renkaat olla aika neliskulmaiset, kun ajamaan lähti tuolta maalta kirkolle ! Oi niitä aikoja !

Eilen muuten trimmasin ihan pakkasen kunniaksi Roosan pohjakarvalle Yllättynyt. Aletaan kevättä kohti kehittelemään kunnon turkkia. No, eipä tuo "karvattomuus" neitoa haittaa, mantteli vaan päälle ja menoksi !

Tähän tulee muutama ulkoilukuva noista karvanassuista. Napsin n. 40 kuvaa äsken näpit jäässä. Tahtoo uuden kameran, paremman!!!

Kaivurit

Lumipesu Roosan tapaan

Voisitko Roosa pistää sen kielen takaisin suuhun, ettei se palellu Pusu

Joko saan poistua takavasemmalle? Ois kiireitä tuolla hangessa! 

Tohottajat

Onks tukka hyvin ja näkyykö vehk......Silmänisku. Nyt minulla olisi aikaa kuvauksiin Cool
tuumaa Rokkijätkä


Sitten laitan tähän kuvan joululahjaksi saamastani mukista. Siinä komeilee Santtu. Santun omistajat Raahesta olivat hankkineet mukeja, joihin oli laitettu Santun valokuva. Kuva mukin kyljessä on aivan upea, mutta kunnon kuvaa siitä en saanut otettua, kun mukin kylki on kalteva ja lisäksi tietenkin kiiltävä. Pitäisi melkein itsekin hankkia näitä mukeja muidenkin koirien kuvilla varustettuna.