Meno alkaa kiihtyä pikkuisilla, kävely alkaa sujua ja välillä otetaan juoksunpyrähdyksiäkin. Haukkua ja pikkumurinaa kuuluu ja pikkuhännät heilua vipattaa. Samoin jo opetellaan hieman leikin alkeita

Luonteista ei vielä voi sanoa, kuin että ihan reippailta vaikuttavat kaikki pennut. Uroksista Willi tuntuu pojista reippaimmalta, mutta kun toisetkin pojat ovat reippaita. Olisko Tupla toiseksi reippain. Katellaan nyt. Tytöt ovat aika tasaisen reippaita kaikki.

Itseä on huvittanut, kun näissä "taidoissa" tuo pienimmäinen eli Sweetie oli silloin vähän yli 2 viikon ikäisenä se taitavin esim. kiipeemään pentulaatikosta pentuhuoneeseen ja moneen kertaan yhtenä aamuna ja sitten hän eksyi jonnekin nurkkaan ja voi kamala sitä huutoa sitten, että äiti auta, mie en löydä kotiin :D Haukkumisen ja hännänheiluttamisen taidon Sweetie myös oppi ensimmäisenä :o)

Pennut harjoittelevat nyt sanomalehdille pissaamista ja kakkimista, osa osuu lehtien päällekkin. Syömistouhu on kova sana tuolla lattiatasolla ja tyyli on vapaa. Välillä on toinen etutassu ruokakupissa jollakin kaverilla ja välillä joku spurttaa kaikella neljällä tassulla keskelle ruokakuppia, mutta ruoka maistuu.

Tänään leikattiin taas kynsiä ja kun sen päälle leikkasin myös Roosan ja Rockyn kynnet, niin tulipas leikattua 151 koirankynttä :D :D Parilla pennulla on takana kannuskynnet kummallakin puolella ja Willillä jännästi yksi takakannus. Turkinlaadut näyttävät olevan kaikilla, no sanotaanko, muita kuin sileitä. Tupla on se karvasin kaveri, siitä taitaa tulla oikea trimmaajan unelma :D Willi on silein, mutta ei näytä ihan sileältä minun mielestäni. 

Laitoin toisen pentuaitauksen olohuoneen puolelle, jossa myös oleillaan ja pentuhuoneessa pentulaatikon "ovi" on aina auki, joten pennut pääsevät siitä kulkemaan silloin kun haluavat. Tämä nyt tarkoittaa meillä käytännössä sitä, että pentulaatikossa ei ole nukkunut yksikään pennuista vaan kaikki nukkuvat Roosan pehmeällä pedillä tai osa pedin edessä pikkumatolla :o) Roosa nukkuu yönsä myös pentuhuoneessa, mutta imetysten välillä hyppää tuolin kautta pentuaitauksen yli sänkyyn nukkumaan.

Sitten taas kuvia. Tulevalla viikolla on suunnitelmissa ottaa pennuista 4 viikon merkkipaalun kunniaksi ensimmäiset seisotuskuvat pöydällä. Mitähän siitäkin tulee *raapii päätään ja ihmettelee jo valmiiksi tulevan session haastavuutta* :D :D

 

 

 

Onkohan tämä semmoista sakinhivutusta :D

Angel tai nykyään kutsutaan Angieksi, lausutaan eintsi ;o)

 

Rose - hän sattui istahtamaan niin söpösti hetkeksi paikalleen :o)

 

Tuuksä Täplä mun kaa leikkiin, kysyy Rose :)

 

Sweetie

 

Sweetie

 

Sweetie - taas <3

 

Leikin jälkeen Pikku-Sweetie nukahti olohuoneen lattialle :)

 

 

Täplä istuu tomerasti :)

 

Täplä

 

Tupla

 

Suloinen Tupla

 

Tuplan nassu

 

Willi

 

Willi

 

Willi-poika edelleen :)

 

Palaveri :)

 

Olohuoneen pentuaitauksessa olevassa häkissä Roosa myös välillä imettää pentuja ja joo, on vähän ahdasta, mutta siellä ne vaan ovat välillä koko porukka :D

 

Lopuksi ihana kuva Angiesta mun sylissä