EDIT: Astutus toisen kerran maan. 25.1. :o)

Vanilla (Pikkuroosan Ruusunnuppu x Rocky (Tallitontun Banjo Boy) astutettiin tänään. Edellisessä päivityksessä, joka pari päivää sitten, olimme Rockyn kanssa menossa treffaamaan Vanillaa. Oltiin vähän liian aikaisin liikenteessä, kuten myös eilen. Tänään hain Vanillan meille ja astutus onnistui täydellisesti. Tämmöistä kokeiluahan tämä joskus on tämän oikean astutusajankohdan kanssa, mutta Vanilla asuu 3 km päässä meiltä, joten matka ei tuota ongelmaa. Toivottavasti astutus myös tuottaa tulosta, jolloin pentuja olisi odotettavissa maaliskuun loppupuolella.

Kävin Vanillan kanssa Oulussa silmä- ja polvitarkastuksessa keskiviikkona 20.1. Silmät todettiin muuten terveiksi, mutta Vanillalla todettiin muutamia ylimääräisiä ripsiä, josta tulee merkintä Koiranettiin. Polvitarkastuksessa todettiin vasen polvi ääriasennossa hieman löysäksi, joten polvilausunto 0/1. LL-geenitestissä Vanilla on saanut Clear-tuloksen. Polvilausunnosta vielä sen verran, että 1:n polvi ei jalostuksellisesti ole este, koska Rockyn polvet ovat 0/0 (Toistan tässä Vanillan polvet tutkineen el.lääkärin sanoja).

Rocky on edellisen kerran käynyt silmätarkastuksessa 30.9.09, jolloin silmät todettiin terveiksi. Polvet Rockylla 0/0. LL-geenitestissä Rockylla Clear-tulos.

Vanillan harrastuksiin kuuluu agility, toko, mejä ja näyttelyt, sekä tietysti pallot (joo, Vanilla rakastaa palloja). Kesällä Vanilla rakastaa uimista. Samoin Vanilla rakastaa ihmisiä ja omia koirakavereita. Erityisen tärkeä hänelle on oma perhe, johon kuuluu myös oma "sisko" Nyytti-parson sekä perheen vauva Sofi 4 kuukautta.

Rocky harrastaa mejää ja keinoluolilla on käyty muutaman kerran kettua moikkaamassa, lokakuussa viimeksi. Näyttelyissä on kierretty jonkin verran. Koiria Rocky rakastaa, siis narttukoiria, wink wink kaikki parsontytöt :) Uroksista ei Rocky niin paljon aina piittaa :) Ihmisiä Rocky rakastaa ja Roosa "sisko" on tosi tärkeä. Rockylla on ennestään yksi pentue Tallitontun Pommin "Oonan" kanssa. Pennut ovat lupaavanoloisia ja näköisiä junnuja tällä hetkellä.

Tässä linkki koiranettiin tähän yhdistelmään      ROCKY x VANILLA