Meidän Täplä, Tupla ja Willi ovat siis vielä vailla sitä rakastavaa, harrastavaa loppuelämän kotia. Yhteen urokseen jätän jalostusoikeuden =(1 pentue). En ole vielä päättänyt, mikä näistä pojista on kyseinen uros. Luonteeltaan kaikki pojat ovat reippaita, ulkomuotokin näyttää kaikilla ihan mukavalta. Täplällä on hyvä broken-turkki, katsotaas, pysyykö kasvojen maski noin tummana vai vaaleneeko, kuten Roosalla vaaleni luovutusiän jälkeen. Tupla on todella karvainen ja tummanassuinen ja sillä pojalla on mahtava pigmentti ja aivan supertummat silmät. Willi puolestaan on pentueen sileäkarvaisin pentu, mutta ei ole siis sileä, vaan tällä hetkellä vaikuttaa lievästi brokenilta, saa nähdä, tuleeko Willelle partaa :o)

Pentueen rekisteröinti muuten sujui ripeään tahtiin. Viime viikon torstaina pennut sirutettiin ja eläinlääkäri lisäsi Kennelliiton Omakoira-järjestelmään minun esitäyttämiin pentuetietoihin sirunumerot. Perjantai-aamuna klo 8.30 kieppeillä kävin Omakoirassa ja painoin täppää, ja pentuetiedot menivät samantien Kennelliittoon. Käväisin kahvilla ja kurkkasin klo 9 kieppeillä sähköpostia, jossa oli Kennelliitosta meili, että pentue on laskunmaksua vaille rekisteröity. Kävin samointein maksamassa rekisteröinnin ja se oli sillä selvä. Eilenaamulla kurkkasin KoiraNettiin ja siellä näkyi pentue rekisteröitynä. Rekkarit tulevat postin mukana minulle huomenna tai ylihuomenna :)

Pentue käy uudelleen eläinlääkärissä tarkastuksessa ensi viikolla. Silloin heillä on ikää kokonaiset 7 viikkoa!

 

Jos olet kiinnostunut pennuistani, niin soittele ja jutellaan lisää!

 

Täplä - Pikkuroosan Change Of Heart

 

Täplä leikkii

 

Tupla söpöstelee - Pikkuroosan Double Knockout

 

Meidän Willi - Pikkuroosan Wild Thing

 

Willi antaa kaverille vähän kyytiä!

 

Veljekset kuin ilvekset - Tupla alla, Täplä päällä :)

 

Messi (ent. Rose) - Pikkuroosan White Delight - tuijottaa etualalla suloisena ja velipoika Täplää alkoi väsyttämään :) Messi on tulevan perheensä antama uusi nimi pikkulikalle :)

 

Ninni eli ent. Angie :) - Pikkuroosan Angel Face

 

Sweetie - Pikkuroosan Sweet Dream

 

Messi ja Täplä :)