Lauantaina oltiin sitten messarissa. Systerin kanssa saavuttiin messukeskukseen jo hyvissä ajoin. Kehää odotellessa vuoron perään käytiin vähän kiertelemässä ja katselemassa paikkoja. En halunnut jättää Rockya itsekseen boxiin kehän kulmille. Vaikka olisi tietenkin voinut vähän siirtää boxia jonkun muun parsonimmeisen lähelle.
Rockyn kanssa junnukehässä oli yht. 8 urosta. Tuomarina Marja Talvitie. Minulle muuten tuntematon tuomari, paitsi että seurasin viime keväänä Kuusamossa hänen tuomarointiaan, kun hän oli karhukoiratuomarina. Jo silloin keväällä saatu vaikutelma hänestä sai vahvistuksen tässä parsonkehässä.
Elikkä pidin hänestä. Napakka, oikeudenmukainen, tietyn linjansa pitävä.
Rockyn kävelyssä on edelleenkin petrattavaa. Suht koht sain Rockyn liikkumaan, mutta harjoiteltavaa vielä on. Pöytä meni hyvin ja sain eka kertaa näyttää itse tuomarille hampaatkin, joka johtui kennelyskävarotoimista.
Rockyn tulos JUN EH JUK4. Junnu-uroksista kolme koiraa sai ERI:n ja Rocky sijoittui sitten näiden jälkeen neljänneksi.
Arvostelu on luettavissa Rockyn tulokset sivulla. Arvosteluun olen tyytyväinen ja arvostelu alkaa loistavasti sanoilla erittäin hyväntyyppinen ....

Ennen kehän alkua näin pitkästä aikaa Rockyn kasvattajaa Anjaa ja hänkin siis näki eka kertaa Rockyn sitten pentuajan. Tosi mukava oli Anjaa pitkästä aikaa tavata.

Samoin kerkisin nähdä Roosan kasvattajaa Jaanaa. Samoin siellä oli Erimarin Mari ja Karvahaalarin Anni ja Mossen Anna-Mari (Onnea vielä kerran Anna-Marille, Erimarin Bosse "Mosse" oli siis ERI JUK1 PU1 VSP serti JV-08, V-08)  ja Maitomiehen Marika ja Abysmalin Miia ja Aavan Lissu, jota kyllä en kerinnyt kuin ohimennen moikata. Ai niin, näin myös Maican Tonia, joka juhlallisen seremonian kera luovutti minulle Maican arvonnassa voittamani Nuuskamuikkusen hatun.
 
Enemmänkin olisin siinä jututtanut tuttuja, mutta aika loppui vähän kesken, kun lähdettiin ajamaan tuhattajasataa Jokelaan pukemaan meidän kuorolaulaja-Kiaa. Joulukonsertissa istuttiin sitten Tuusulan Aino-salissa kuuntelemassa ala-asteikäisten kuoron ihania joululauluesityksiä.

Ensi vuonna matkataan uudelleen Voittajaan :)

Kuvia tässä alla. Meidän kameran kuvat eivät onnistuneet millään lailla. Tummia ja rakeisia.
Parsonfoorumin kautta sain muutaman kuvan. Myös Miia Rastas laittoi minulle ystävällisesti kuvia. Kuvan kohdalla maininta kuvaajasta, jos ei ollut oma kamera kyseessä.
2150991.jpg
Junnu-uroksia. Rocky oik.reunassa
Kuvaaja Janne Edgren
2152057.jpg
Kuvaaja Miia Rastas
2152054.jpg
Meidän ihana Rocky odottelee omaa vuoroaan. Kuvaaja Miia Rastas
2151017.jpg
Rocky pöydällä. Tuomarin arvosteltavana Tairngire Tantrum.
Kuvaaja Janne Edgren
2151027.jpg
Kehäkävelyä Rockyn kanssa .... tukka heiluen ....
2152060.jpg
Kuvaaja Miia Rastas
2152063.jpg
Meidän Rocky kävelee :) Kuvaaja Miia Rastas
2151038.jpg
PU-kehää. Anna-Mari ja Mosse etualalla. Kuvaaja Janne Edgren.
2151046.jpg
Junnunarttuja. Kuvaaja Leena Mäkelä
2151058.jpg
Osa Erin saaneista nartuista. Vasemmanpuolimmainen on PN1 ROP ja V-08  eli norjalainen narttu Revefotens Little Spark. Minäkin pääsin kuvaan. Keskellä penkillä kännykamera kädessä kädet koholla valmiina kuvaamaan (ei niistä kuvista kyllä hyviä tullut).
Kuvaaja Leena Mäkelä.
2152772.jpg
Erimarin Bosse "Mosse" Eri, JUK1, PU1, VSP, Serti, JV-08, V-08
Kuvaaja Miia Rastas
2152065.jpg
Revefotens Little Spark ERI, AVK1, PN1, ROP, Serti, Cacib, V-08
Kuvaaja Miia Rastas