Hippu on kevään koittaessa alkanut jälleen treenaamaan kehäjuttuja. Kesällä on suunnitelmissa muutama näyttely. Samoin Hippu kävi viime viikolla ensimmäistä kertaa moikkaamassa kettua. Eka käynti sujui kouluttajan sanojen mukaan tosi hyvin ja Hippu oli siis sanonut ketulle aika pahasti. Hienoo Hippu!!! Seuraava kerta sytyttely ketulle on toukokuun loppupuolella.

Kiralla on ollut tämän vuoden puolella kovasti harrastuksia tuolla Oulun suunnalla. Agilitya neiti harrastaa viikottain. Samaten Kira on käynyt näyttelykurssin ja näyttelytreeneissä varmasti käydään nyt kesää kohti kans. Turkkikin on kuulemma trimmattu, kun kesällä suunnitelmissa näyttelyitä. Hienoa Kira ja Sirpa!!!

Eilen kävin oikein kylästelemässä Oton, Aapon ja Anskun luona. Samalla Anskun kanssa oikein kahden naisen voimin ;o) trimmasimme Oton. Oli aika karvanen tapaus :D Komee urkki sieltä karvojen alta paljastui.

Aapo olikin jo trimmattu aikaisemmin Anskun toimesta. Ja nyt täytyy sanoa, että olipa Aapo kehittynyt komeaksi nuoreksi mieheksi, se täytyy kyllä sanoa. Ansku yrittää nyt alkukesästä päästä Aapon kanssa pentukurssille, jos kurssi siis pidetään nyt kohta. Heillä oli tässä aikaisemmin keväällä paikka pentukurssille, mutta Ansku ei aikatauluongelmien takia päässyt kurssille.

Otto ja Aapo saavat kesän aikana myös harjoitusta tuolle nenänkäytölle, kun Mejä eli verijälki on kesän suunnitelmissa Turon ohjaamana. 

Pojat ovat myös kumpikin menossa kesän aikana pariin näyttelyyn.

*Nyt alkoi se huono omatunto sitten soimata mua* Vanillaa en ole nähnyt niin pitkään aikaan, että en muistakaan, vaikka matka on lyhyt. Vanillan Ansku, mie soitan sulle tässä joku päivä! Vanillan lempiharrastus on kuitenkin taas kevään ja kesän koittaessa ehdottomasti agility. Näyttelyistä en vielä tiedä, pitääpä kysellä Anskulta :o)

Lurulle kuuluu myös hyvää. Luru oli tässä n. kuukausi sitten trimmattu nakupelleksi ja siitä on hyvä turkkia kasvatella. Luru on myös viime viikolla aloittanut pentu/tokokurssin Rovaniemellä. Yritän myös houkutella hänen perhettään, että Lurun kesäohjelmaan saataisiin joku näyttely :o)

Leevin, Keten ja Santun tuoreita kuulumisia olisi myös mukava kuulla :o)

UUSIA KUVIA OIS MYÖS TOSI KIVA SAADA !!!

1305289142_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hippu viime viikolla. Hieman jalkavassa vaiheessa neito, mutta siitä se kroppa kehittyy :o)


1305289409_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Aapo - kyllä on upea pää :o)

1305289655_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Aapo pöydällä :o)