Nyt on Tuure sitten muuttanut uuteen sijoituskotiinsa Tammisaareen. Tai siis muutti viime viikolla oltuaan pari päivää Katjan luona, niin että Katja sai tutustua penskaan. Tuuren kanssa Suomeen saapui myös hänen sisarensa Frida samalla ruotsinlaivalla. Fridan uusi koti on Järvenpäässä. 
Tuure asuu siis uudessa kodissaan Hannan ja Johanin hellässä hoivassa ja kaverinaan pikkuisella on Raine-parson. Alku on sujunut tosi hyvin ja Tuure on päässyt tutustumaan uusiin ihmisiin ja uusiin paikkoihin. Siitä se alkaa.

Muuten on kaikki mennyt normaalikaavan mukaan, paitsi Tuure ja sisarensa Frida ovat karanneet omista aitauksistaan, kumpikin siis omassa kodissaan, omien ihmisten ollessa tienaamassa lisää nappulaa ostaakseen heille lisää nappulaa :) Eiks ollutkin hyvin sanottu ;) Nämä karkaamiset ovat luonteeltaan aivan mysteerejä ja piilokamera olisi pitänyt olla kuvaamassa tapahtumia ! Perheet ovat ihan ymmyrkäisinä ihmetyksestä, miten pikkuiset ovat keksineet keinot karkaamiseen :)
Frida onkin saanut jo lisänimen Houdini ! Tuuren lisänimi on nyt mietinnässä.

Tässä nyt todella mielenkiinnolla seuraamme Katjan kanssa Tuuren ja tietenkin myös siinä ohessa Fridan kasvua ja kehitystä.
Tässä vielä muutama kuva suloisesta pikku-Tuuresta.

1911942.jpg
Tuure kaken kokoisena:)
1911966.jpgTuurea väsyttää
1911974.jpgJämäkkä asento
1911987.jpg
Tuure ja Bessie
1911976.jpg
Raine ja Tuure leikkii
1911977.jpg
Pojat leikkivät, Rainen silmät kiiluu, varmaankin innosta :)
********************************************
Syksy on saapunut tänne pohjoiseen ja uusia reissuja suunnitellaan koirien kanssa muiden harrastusten lisäksi.
Näyttelyreissu tehdään lokakuulla Seinäjoelle, jonne lähtevät näillä näkymin sekä Rocky että Roosa + Nyytti+Ansku+Jari. Joulukuussa lähden lomareissulle systerin luokse Tuusulaan Rockyn kanssa, jolloin sopivasti samaan ajankohtaan osuu Messari. Samalla reissulla on suunnitelmissa nähdä myös Tuurekin ihan livenä.
Tammikuulla olisi paljon parjaamani Kajaani, josta aina mutisen, ettei koskaan enää, mutta mutta ....

Koirat ovat käyneet verijäljellä ja näyttelyharkoissa ja mökillä jne. Muutama päivä sitten muuten Rocky oli Mikon kanssa kahdestaan mökkireissulla ja olivat sitten metsässä katselemassa maalintuja ja yhdestä ryteiköstä sitten Rocky laittoi teeren lentoon ja sitten Mikko lasautti sen puun oksalta alas. Rocky oli siis niin kiihkeenä ja Mikon piti poikaa taltutella, ettei olisi kovin hanakasti lintua rettuuttanut. Mahtava paisti saatiin :)
Nyt pitäisi taas päästä Rockyn kanssa myös luolajuttuja uudelleen harjoittelemaan, tällä viikolla aion kysellä harjoituksista.
Viime viikonloppuna oli lauantaina koirakerhon järjestämä Mejä-koulutus, tällä kertaa teoriapohjalta. Hyvän koulutuksen meille piti Mejän ylituomarina toimiva Mikko Taipaleenmäki.

Tämmöistä täällä pohjoisessa

EDIT keskiv. 17.9.08 klo 17.30:
Rocky kävi tänään ensimmäisessä virallisessa silmätarkastuksessa ja el.lääkäri Kaisa Wickström tutki Rockyn silmät ja totesi ne terveiksi. Samalla tutkittiin polvet, jotka niinikään todettiin terveiksi.
Hieno juttu :)