Eilen lähtivät loput tytöt uusiin koteihinsa. Viime lauantainahan lähti Ninni - Pikkuroosan Angel Face uuteen kotiinsa Raaheen Roosan edellisestä pentueesta reilu 3 vuotta sitten syntyneen Santun kaveriksi. Eilen lähti Messi - Pikkuroosan White Delight uuteen sijoituskotiinsa Helsinkiin. Perheessä on ennestään parsontyttö Redi, jonka kaveriksi Messi meni. Viivi (ent. Sweetie) - Pikkuroosan Sweet Dream puolestaan matkasi sijoituskotiinsa Espooseen. Sielläkin oli parsontyttö Venla odottamassa kaveria.

Tosi vaikeelta tuntuu nämä luovutustilanteet. Eilenkin seisoin pimeällä pihalla klo 18 aikaan ja odotin ja katselin taivaalle. Kohta kuului lentokoneen ääni läheiseltä lentokentältä. Sitten katselin, kun lentokone nousukiidossa kaartoi kohti Helsinkiä .........ja kyyneleet valuivat pitkin poskia. Messi siellä lensi Annen kanssa kohti uutta kotiaan.

Kuvia viime päiviltä seuraavaksi.

Viivi ja yksi pentujen suosikkileluista :)

 

Messi ja sama lelu :)

 

Olin pentukehää siivoomassa ja tytöt olivat pikkuapureina :D

 

Tästä Willin kuvasta huomaa (no, ainakin kuvagallerian isommassa kuvassa sen selvästi huomaa), kuinka Willin silmien pigmentti on alkanut tummenemaan tuolla vaaleammalla puolella. Sisäluomelle on tullut tummia pilkkuja, siitä se pigmentti vähitellen muodostuu. Samoin tummemmalla puolella on pigmentti entisestään muuttunut kohti mustempaa väriä silmän ympärysiholla :)

 

Porukka huilaamassa pentukehässä :)

 

Viivi ja Ida lähdössä kohti Espoota

 

Messi ja Anne

 

Lentokentällä Messi mun sylissä tälle vuodelle viimeistä kertaa. Ensi vuoden puolelle se menee ennen kuin näen näitä kumpaakaan pikkulikkaa uudelleen, huh huh!

 

Mitä tää tarkoittaa! Miksi mut on tungettu laukkuun, en ymmärrä!

 

Messi lähdössä turvatarkastukseen :) ........... ei hälyttänyt.....eikä pikkuinen mennyt lentolaukussa hihnalla tarkastuksen läpi vaan Annen sylissä :)

 

************************************************************************************************************


Sitten muita pentu-uutisia :o)

Norjasta on Ida Eggeniltä/Kennel The Russell Yards tulossa minulle ja ystävälleni Jaanalle narttupentu marraskuun loppupuolella Suomeen. Pentu muuttaa sijoitukseen Jyväskylän lähelle Hennan ja Mikon perheeseen. Tämän ihanan pikkuparsonin nimi on Cava eli The Russell Yards Gotta Go. Pentueen emänä on ihana Amerikan tuonti Bella eli Sunrock's Mustang Sally. Isänä on Mayo eli The Russell Yards Donmayo V Cavalli.

Cava on lupaavan ulkomuodon ja upean brokenturkin omaava reipas parsontyttö ja nyt odotamme kaikki malttamattomina, että saadaan pentu Suomeen!! Myöhemmin enemmän Cavasta.

Tämän pentueen pennut muuten muuttavat eri puolille maapalloa, yksi pentu muuttaa Sveitsiin, yksi pentu USA:an, kaksi pentua jää Norjaan ja Cava siis Suomeen.

Tässä pari kuvaa suloisesta pikkulikasta :)

 

Cavalla on ihanan tumma väritys kasvoissa, runkotäplässä ja häntämerkissä Photo: Ida Eggen

 

Photo: Ida Eggen

Photo: Ida Eggen