VRK 60
Täällä ei ole tapahtunut edelleenkään mitään. Roosa on välillä hieman tuskastuneen oloinen ja lämpöjä mittaillaan. Suurinpiirtein samalla tasolla ovat pysyneet. Aamulla levon jälkeen matalammalla ja illalla 37.7 - 38 tietämissä. Ruokahalu hiukka huonompi nyt koko ajan. Pikkulenkit käydään 1-2 kertaa päivässä.
Aamuisin vähän kyllä on jo mietityttänyt, kun joka aamu lähden klo 6.30 jälkeen ajeleen, kun työt alkaa klo 7.00 ja Mikko lähtee klo 7.30 ja koirat on eri huoneissaan ja sillee. On tietenkin tullut mieleen monenlaisia ajatuksia. Eilen ja tänään ja etc. käy ystäväni Päivi Roosan tilanteen tarkistamassa ja käyttää pissalla ja kakalla. Itse myös tänään käväisin klo 12 tietämissä työvaatteissa paikan päällä tsekkaamassa. Tämä järjestely on ainakin minun mielestäni tarpeellinen, muutenhan Roosa oli yksin n. 8 tuntia, liian pitkä aika tässä tilanteessa.

Pikkuiset liikehtivät suloisesti, kun Roosa antaumuksella selällään sohvalla makoilee ja istun vieressä ja silittelen massua :) Että tämmöistä täällä.
1633275.jpg