Viime viikon keskiviikkona lähdettiin Rockyn kanssa Oulua kohti. Mentiin omalla autolla sinne ensiksi sukuloimaan yhdeksi yöksi. Jalka oli siteessä ja kipeä vielä, onneksi oli kytkinjalka eikä kaasujalka. Jalka oli kuitenkin jo menossa parempaan suuntaan eli hyvä niin. Jätin auton Ouluun ja hypättiin torstaiaamuna junaan kohti Riihimäkeä. Junamatka meni sujuvasti 6 tunnissa, jonka ajan Rocky nukkui boxissaan. Ei ollutkaan kuin kaksi muuta koiraa lemmikkivaunussa eli rauhallista. Sitten päästiinkin Jokelaan systerin luokse lomailemaan. Rocky ja systerin australianterrieri Bella (7 kk ikäinen) tutustuivat heti toisiinsa ja leikki luisti vauhdikkaasti ja välillä äänekkäästikin.
Perjantaina saimme Tammisaaresta vieraita kylään. Katjan ja minun sijoitusuros Tuure saapui emäntänsä Hannan kera. Tuure sai vuorotellen leikkiä Rockyn ja Bellan kanssa ja hienosti sujuivat leikit jälleen kerran.
Saatiin todeta, että Tuure on tosi rohkea ja reipas pikkuparsonin alku, siis aivan ihana !!! Kiitos Hanna, että tulit Tuuren kanssa kylään !

Lauantai oli Messaripäivä ja joulukonserttipäivä, mutta siitä erikseen Näyttelyt kategorian alla.

Sunnuntaipäivä sujui lepäillessä, ulkoillessa ja vähän shoppaillessa. Maanantaina iltapäivällä lähdettiin kohti Riihimäkeä ja hypättiin Rockyn kanssa junaan. Lemmikkivaunussa oli tunnelmaa. Koiria oli yli kymmenen. Rocky oli koko ajan boxissaan. Mitä nyt lakanan alta välillä junan pysähtyessä kajautti pikkuhaukut, kun kuuli jonkun koiran kulkevan ohi käytävää pitkin :). Lähdin Oulusta ajelemaan kotiin ja kotona oltiin  puolenyön jälkeen.
Tosi kiva reissu ja nyt jatkuu pari viikkoa joululomaa ................. :o)
2150808.jpg
Rocky ja Bella tutustuvat
2150893.jpg
Hetken kuluttua vauhtia piisasi, tuossa näyttää ikään kuin Rocky haukkaa Bellaa, mutta ei se niin mennyt, vaan leikittiin ja juostiin !
2150811.jpg
Tuure ja Rocky vauhdissa
2150813.jpg
Bella ja Tuure
2150815.jpg
Suloinen ja niiiin reipas Tuure
2150819.jpg
Sainpas välillä vähän syliinkin Tuuren tuossa leikin lomassa. Huom. Tuure ja Bella olivat välillä vähän läähättäjiä, kun vauhti leikissä oli niin kova. Rocky ei oikeastaan läähättänyt, vaan osasi vähän taloudellisemmin liikehtiä :o)
2150831.jpg
Lopulta Tuure väsähti nukkumaan, on tuo leikki rankkaa hommaa :)
2150849.jpg
Sitten kuva tuosta pikkuneiti-Bellasta. Varsinainen tättähäärä niin kuin tuossa iässä koiranpennut bruukaavat ollakin !
Seurasi koko ajan Rockya kuin ajatellen, että tuo Rocky on mun idoli, mä rakastan sitä ! Rockyhan välillä jo vähän aikuisempana koirana (vaikkei ookaan mikään täysi-ikäinen vielä) aina välillä haki sen oman rauhoittumispaikkansa, johon ei toista sitten halunnut.
2150852.jpg
Rocky katselee ikkunasta ja Bella odottaa kiihkeesti vieressä, että joko jatketaan leikkiä, hox kieli :)