Täällä on vietetty aika rauhallista joulukuun alkua. Mihinkäs tässä on kiire näin joulun alla. Hyvä minä :) Joulun valmistaminen tapahtuu vähemmälläkin tohotuksella. Itselleni kuitenkin joulu on rauhallinen hiljentyminen aika, johon kuuluu hyvät ruuat ja leivonnaiset( joo ja kaikki teen itse alusta loppuun laatikoista lähtien ), suklaa, joulumusiikki, lukeminen, ulkoilu, yhdessäolo ja lepo. Mutta yksi juttu meidän jouluumme ei kuulu, eli nämä perinteiset joululahjat, no no. Joulu on ihan muuta.

Ensi viikolla menen keskiviikkona Rockyn kanssa Hyvinkäälle systerin luokse. Kuskikin on tiedossa mukaan. Sitten viikonloppuna menemme messariin Voittaja -09 ja Pohjoismaiden Voittaja -09 näyttelyihin. Roosa ei pääse reissuun mukaan, kun ilmoaika meni umpeen. Aika kului umpeen kahden asian, tai oikeastaan kolmen asian takia. Eli Roosan juoksujen alkamisajankohta, juoksujen välit vaihtelevat. Toinen juttu on tänä syksynä ollut rodulle valmistunut  LL-geenitestaus, jossa kävinkin 15.11. Roosan, Rockyn, Vanillan ja Oton kanssa, kuten asiasta olenkin jo kertonut tuolla aiemmassa postauksessa. Kolmas asia on tänä syksynä ollut noihin kahteen edelliseen liittyneet Roosan astutussuunnitelmat. No nyt on tilanne näin, että juoksut on ohi ja LL-geenitestien vastaukset ovat vielä tulematta.  Roosa jää siis kotimieheksi vai pitäisko sanoo kotiemännäksi . Messariin lähtee myös oman perheensä kanssa Otto, joka juuri ja juuri saatiin ilmottua junnuluokkaan iän puolesta.

Geenitestatuista sitten vielä, että myös Mini kävi testissä 15.11. Lappeenrannassa, josta odotellaan tulosta. Mesen testi otetaan myöhemmin. Tuure kävi testissä myös ja tulos on saatu ja Tuure on carrier. Se otetaan huomioon jalostuksessa ja astutetaan vain clear-vastausten omaavien narttujen kanssa. 

Lopuksi muutama kuva sopien tähän päivään.

                       

                                         Meidän pihalta näkyy nuo pellot, lato, lunta, avaraa, ihanaa :)

                     

                        Tänään alkuillasta pihalla, näkyy siellä olevan myös Roosa ja Rocky

                     

                       Nuo kynttilät palavat tuossa lipaston päällä juuri nyt

                     

                       Roosa vakiopaikallaan tähyämässä pihalle pari päivää sitten