Käytiin Anskun, Rockyn ja Nyytin kanssa koirapuistossa lauantaina. Voi todella sanoa, että pitkästä aikaa tuli siellä käytyä. Roosan kanssa aikanaan tuli ongelmia siinä mielessä, että Roosan kanssa sattui joitain isoja koiria sinne samaan aikaan ja Roosa pelkäsi joitakin koiria, kun olivat liian rajuja. No, suosiolla jätettiin puisto väliin. Meillä ei puistossa ole erikseen pienten ja isojen puolta. Siitäkin kahtiajaosta tietenkin voidaan olla montaa mieltä.
Nyt kuitenkin käytiin puistossa ja Rockylla ja Nyytillä oli hauskaa. Yksi iso setteriuros tuli sinne myös, mutta mukavasti meni myös tämän ison 3 v. uroksen kanssa. Pitää mennä uudelleen viikon kuluttua ja Roosakin pääsee mukaan. Alla pari kuvaa taas kaveruksista ja Rockyn nassusta, jonka kuvaamiseen ei oikein voi kyllästyä, on se niin ihana.
1245781.jpg
Rocky on puku päällä ja Nyytti ilman asustetta
1245788.jpg
Rockyn lumiturpa

Sitten tarina suuresta riekonmetsästäjä-Rockysta !
Mikko kävi eilen mökillä kolmen valkoisen kanssa. Siellä pellon reunaa kävellessään Mikko huomasi Rockyn kaivavan vimmatusti lunta, lumi vain pöllysi ja pienen pylly oli pystyssä ja kuoppa lumessa suureni ja syveni. Mikon lähestyessä Rockya huomasi hän koirulin nostaman valkoisen möykyn lumen seasta. Elikkä Rocky oli löytänyt riekon kiepistä. Riekko oli siis jäätynyt ja kuollut. Riekkohan kaivautuu lumeen nukkumaan. Nyt vaan oli niin, että se oli valmiiksi haavoittunut kaivautuessaan, koska paikassa, mistä se löytyi, oli verta. Esim. haukka oli voinut haavoittaa sitä tai joku muu eläin. no, tämä seikka, että lintu oli kuollut ei vähentänyt Rockyn ylpeyttä "saalistaan". Kotiin tultuaan Rocky sai vielä hieman haistella saalistaan ja voi herran pieksut sitä metakkaa, minkä poika nosti, kun Roosa ja Jerry tulivat liian lähelle HÄNEN OMAA SAALISTAAN :) Kaverit perääntyivät aika liukkaasti takavasemmalle. Alla pari kuvaa operaatio riekosta. Hox Roosan intensiivinen katse vieressä.
1245815.jpg
1245818.jpg