Elo ja olo meidän laumassa on ollut viime viikosta asti äärimmäisen kiihottavaa ja kuohuttavaa erityisesti Rockyn mielestä ja laimeemmin Jerryn mielestä ja viikonloppua kohti Roosakin on ollut aivan täpinöissään. Roosalla on siis juoksu meneillään. Koirat ovat asuneet kukin omissa "yksiöissään" eri puolilla taloa. Onneksi osan aikaa ovat talon uroot päässeet mökille ja mettälle vähän viilentämään tunteitaan, joita tuntevat tuota ihanaa sulotuoksuista Roosaa kohtaan. Ja onneksi päästiin Rockyn kanssa lähtemään perjantaina Ouluun sukuloimaan ja treenailemaan. Käytiin Oulunseudun terrieriyhdistyksen järjestämissä luolatreeneissä. Lauantaina oli vuorossa sytyttelijät ja siellä olikin yli 20 aloittelijaa. Rocky syttyi kouluttajan mukaan ihan hyvin ketulle, hieman on itsevarmuuden puutetta, mutta koirakin on nuori. Eilen käytiin uudelleen treeneissä tämän pitkän matkan takia. Koitettiin ahdinkoa, mutta Rocky ei vielä siitä mennyt, joten laitettiin lyhempi putki, josta koira sujahtikin hetken päästä ketunhäkkiin kiinni haukkumaan raivokkaasti. Tämä toistettiin pari kertaa ja sitten tosi kuumana käyvä koira kehujen saattelemana vietiin ulos. Tosi hienosti on lähtenyt sytyttelyt käyntiin Rockyn kohdalla. Lupaavalta näyttää. Nyt vaan mennään koiran ehdoilla eikä kiirehditä liikaa tätä juttua, niin hyvä tulee. Seuraavat treenit Oulussa olisivat joulukuussa, mutta ne jää meidän kohdalta väliin luultavasti. Yritän paikallisia kouluttajia pommittaa, jotta saataisiin oma treenikettu. Tuo viikonlopun treenimatka oli kuitenkin kokonaista 430 km pitkä yhteensä :) eli aikas pitkä.Siellä oli muuten muitakin parsoneita harjoittelemassa ja tässä kuva parista pienimmästä, jotka kävivät tutustumassa ketunhajuun jo nuorella iällä.
1965765.jpg
Koirat ovat muuten saaneet käydä metässä ja metällä ja riistan makua on ollut hirvensorkkien muodossa. No, ei passaa antaa niitä kaluttavaksi liian usein, saattaa tulla ripuli. Jerry tässä alla kantelee omaa sorkkaa piiloon. Koirat olivat visusti kukin omalla reviirillään eri puolilla pihaa, kun sorkat annettiin heille yhtenä iltana.
1965776.jpg
Sitten vielä kuva (otettu ennen kuin neidon juoksu alkoi olla kuumimmillaan)
Meidän oravanjahtaajat ja vahtaajat. Mihin se kurre nyt menikään :)
1965787.jpg
Tänä iltana tilanne LOVESTORYSSA  Ihana Roosa - meidän poijat on se, että Jerry on makkarissa vankina ja Rocky The Big Lover on Mikon mukana mökillä. Huomenna hän taas kotiutuu sieltä illalla. Voi, että kun selvittäis tästä viikosta, niin oltais varmaan voiton puolella.
Ai niin, meinas unohtua kertoa, että Rockylle ei oikein meinaa ruokakaan maistua tuon juoksun takia. Ei tarvitsisi yhtään laihtua, kun on muutenkin sutjakka tuon kaiken metässä juoksun tiimoilta.