Pari päivää sitten otettiin kuvaussessio pikkuisten kanssa tarkoituksena saada oikein nätit poseerauskuvat ikään kuin näyttelyseisontaa mallaten. Hohhoijaa, jopas se osasikin olla vaikeeta :) Vanilla ja Otto kuvattiin silloin ja tänään kaikenlaisen rekvisiitan kanssa Santtu-poika pääsi kuvaukseen. Siinä oli purutikkua, kinkuntynkää, vinkulelua, resua nallea, ehta oikeeta jäniksenkäpälää etc. Kuvat on mitä on.
Poseerauskuvan jälkeen on aina koiran oma käsitys poseerauksesta noin niin kuin kevennyksenä.

Muuten täällä ollaan jo yli 6 viikkoa vanhoja ja vauhtia alkaa piisata noilla palleroilla. Vajaan viikon päästä perjantaina porukka lähtee uusiin koteihinsa. En oikein vielä ole ajatellut, miltähän minusta tuntuu tuona päivänä, varmaan on vähän haikee olo. Onneksi Vanilla ja Otto jäävät Kuusamoon, joten tulen näkemään heitä täällä. Santtu muuttaa Raaheen, se on vähän kauempana. Aion kyllä käydä Santtua katsomassa myöhemmin. Nyt kuvia lataamaan......
1766692.jpg
Takajalka jäi kuvan ulkopuolelle, sorry ;)
1766697.jpg
Suloinen pikku-Vanilla istumassa nurmikolla ja katselemassa jonnekin suureen maailmaan.
1766709.jpg
Huomatkaa kunnon ote jäniksenkäpälästä :)
1766715.jpg
Mä oon kesäpoika ja oon tosi jämäkkä tyyppi ! Onks häntä hurjan hyvässä asennossa !?!? tuumaa Santtu :)
1766723.jpg
Anna kinkkuu !
1766729.jpg
Ettepä te kukaan osaa poseerata näin hirrrveen hyvin kuin me kaverukset osataan, tuumaavat Otto ja Rocky.
1766746.jpg
Tässä Roosan terveiset ! Viikolla karvat saivat kyytiä, vauhditin vähän karvanlähtöä. Lähteehän ne muutenkin tässä äitiysloman loppuvaiheessa.

******************************************************************************
Muiden koirien kuulumisista sen verran, että Jerry on ollut kova poika mökkeilemään tänä kesänä ja Rocky on välillä myös siellä vauhdissa mukana (siellä ei tietenkään koskaan kamera mukana tai Mikko ei muista kuvata edes puhelimen kameralla).
Muita harrastuksia tässä kesästä nauttimisen lisäksi on ollut mejä, Jerry ja Rocky ovat käyneet muutaman kerran. Äitiysloman nyt ollessa päättymässä alkaa Roosalla harrastukset päästä vauhtiin. Eilen vedettiin jäljet monelle koiralle ja meidän koirista tänään mettään pääsevät Roosa ja Rocky. Näyttelyharjoituksia olen käynyt vetämässä sunnuntai-iltaisin (on viisi vetäjää, mutta moni on ollut reissun päällä viime viikot, joten minä pentulaatikon vierestä olen sujuvasti Riikan  kanssa käynyt ne vetämässä). Rocky on samalla ottanut kiekat, seisomiset ja koplaukset asfaltilla :). Katotaan nyt agilityn jatkot, miten into palautuu. Pihalla on muutama este itselläkin, mutta että ihan oikeisiin harjoituksiin, varmaan syksymmällä. Rockyllahan jäi se alkeiskurssikin käymättä tämän pentuhuuman johdosta.
Näyttelyitä on ainoastaan Rockylle tulossa tuo TornioKV 9.8., sitten seuraavat olisivat niin kaukana, mutta tietenkin sopivalla porukalla voisi pistää harkintaan :)
Roosaa ei tietenkään viedä näyttelyihin ennen kuin turkki on saatu kuntoon.
Sitten tietenkin Rockyn kanssa odotellaan innolla elokuun puolivälin leiriä tuolla jossain Oulujokivarressa, kait se on Muhoksen suuntaan (en muista missä se tarkalleen on). Leirin järjestää Oulunseudun terrieriyhdistys. Siellä tutustutaan Mejään, luolajuttuihin, näyttelyjuttuihin, vesiriistajuttuihin etc.
Vielä kuvat näistä ihanista rakkaista Roosasta, Rockysta ja Jerrystä, joiden katsekin jo sulattaa minun sydämeni. Jerrystä ei ollut tuoretta otosta, mutta vanha uintikuva on aina yhtä ajankohtainen, koska tämä koira on tänäkin kesänä uinut mökillä lukemattomat kerrat !
1767678.jpg
Pari päivää sitten ulkona otettu kuva Roosasta, joka oli niitä ainoita, missä pikkuriiviöt eivät yrittäneet roikkua tisseissä kiinni. Roosahan ei enää anna imutella, mutta pienet aina välillä yrittävät vielä kovasti, josko onnistuis !
1767620.jpg
Tuo Rockyn katse !
1767690.jpg
Rocky tuumailee jotain :)
1767702.jpg
Tämä se on sitä elämää, tuumaa Jerry !