Täällä kaikki hyvin ja pennut kasvavat kovasti. A-tyttö painoi tänä aamuna 795 g ja hänen kutsumanimensä on Vanilla. Tytön tulevat omistajat paljastivat nimen eilen käydessään katsomassa pentuja. B-pojan paino on nyt 748 g, kutsun B-poikaa Santuksi. C-poika on painoltaan jo 852 g. Tänään vieraili meillä myös pojan tulevat omistajat ja valinta oli kovin vaikea heidän saadessaan valita, kumman pojan ottavat. Pojat ovat ulkonäöltään melko samanlaisia, nuo korvat vaan ovat pienemmällä tummat ja isommalla vaaleat. C-poika on ehkä rauhallisempi ja B-poika vilkkaampi ja äänekkäämpi. Lopulta puntaroinnin, kahvittelun ja valokuvauksen päätteeksi uudet omistajat valitsivat itselleen C-pojan. Samalla he julkaisivat kutsumanimenkin eli C-poika on tästä lähtien Otto.
Kaikilla on silmät auki, Vanilla aukaisi ensimmäisenä silmänsä, B-poika heti perässä  ja Otonkin silmät ovat  jo hieman auki. Kävelyä horjuvin askelin harjoittelee koko sakki. Kävelykuvat on vielä ottamatta :)
Tässä parit kuvat tältä päivältä.
1687812.jpg
VANILLA
1687848.jpg

SANTTU
1687868.jpg
OTTO
1687899.jpg
TILANNE PENTULAATIKOSSA TÄNÄÄN ILTAPÄIVÄLLÄ :)
1687925.jpg
TILANNE PENTULAATIKON ULKOPUOLELLA VADISSA PARI PÄIVÄÄ SITTEN PENTUVAHDIN OTTAESSA KUVIA JA MINUN VAIHTAESSA PENTULAATIKKOON PUHTAITA PETIVAATTEITA :)