Vanilla kävi tänään meillä kylästelemässä. Kasvanut on tytär äitinsä mittoihin ja massaakin on saanut eli ei enää ole ulkomuodoltaan oikeastaan ollenkaan pentumainen, ollaan kait sitten murkkuiässä. Eka juoksukin on jo ollut. Vanilla on tällä viikolla aloittanut pentukoulun ja ekat näyttelyilmotkin on nyt laitettu, joku postin kautta ja joku netin kautta.

Vanilla, Roosa ja Rocky saivat leikkiä meillä, välillä kaikki yhdessä ja välillä erikseen. Kuvia tuli "muutama" otettua. Välillä ulkoilin Vanillan kanssa ja välillä syötiin ruuat ja välipalaksi Mikko tarjoili paistettuja muikkuja Kieli ulkona

Vanilla ulkoilee meidän pihallaHymy

Vanilla ottaa rennostiPusu

Hei me pussataan eli hullaantunut Rocky ja Vanilla

Äiti ja tytärPusu

Istuin nojatuolissa Vanilla sylissäni ja Rocky oli päättänyt, että tästä tuolin vierestä en hievahda mihinkään, tulis tuo kaveri nyt tänne leikkiin!

Mikko tarjoilee kaveruksille paistettuja muikkuja

Otto, Ansku ja Turo lähdössä moottorikelkalla Iivaaran huipulle. Otto onkin tässä viime viikolla ollut talvilomalla, mutta nyt on jo arki koittanutSilmänisku  

Kuvaaja Turo Murtovaara

Santtu helmikuussa pentutapaamisen jälkeen - nuori herra oli Marika Kravun ja Minna Mustalahden kasvattien pentutapaamisessa mukana Oulun Haukkukeitaalla. 

Kuvaaja Sanni Inkala

Tässä vielä Tuure Tarvasjoen valkoisilla hangilla. Taitaa olla tennispallo suussa, joku lelu kuitenkinHymy.

Kuvaaja Katja Nyman