Otsikko kertoo kaiken

Vietimme Rockyn kanssa viime viikonlopun akselilla Oulu - Liminka. Menimme kaverini luokse yöksi perjantaina ja lauantaina kävimme Limingan ryhmiksessä. Tuomarina Zeljko Gajic, Slovenia. Koiria kehään ilmoitettuna 27, muutama taisi olla poissa. Rockyn tulos AVO ERI AVK2 PU4 Vara Sert. Tuomari tykkäsi todella Rockysta, mutta Marika sai avoimessa luokassa kehäkaverin liikkumaan paremmin, joten he sijoittuivat ykköseksi (tuomarin omien sanojen mukaan näin).

Olen tulokseen tyytyväinen ja arvostelu oli suorastaan loistava. Olihan se kuitenkin Vara-Serti....... lupaus jostain paremmasta. *hymyilee onnellisena täällä näppiksen takana*

ROP oli Mosse ja VSP Aava :o)

Näyttelypaikalle oli saapunut myös "isosiskoaan" Sirua kannustamaan meijän Vanillan ja Rockyn jälkikasvua eli ihana pikkuneiti Kira. Nätti tyttö ei voi muuta sanoa.

Sunnuntaiaamuna uusi näyttely ja uusi tuomari. Tuomarina Iuza Beradze, Georgia. Koiria ilmoitettuna 26, poissa jälleen muutama koira. Tämäkin tuomari tykkäsi todella Rockysta ja Rocky voitti luokkansa. PU-kehässä olikin se jännitysnäytelmä sitten (ainakin minun mielestäni). Tässä kehässä oli uroksia muistaakseni 13. Tuomari vähensi koiria ja jätti neljä sijoitettavaa koiraa kehään. PU4 ja PU3 valittiin ja sen jälkeen sijoittamatta oli Rocky ja Mosse (Maitomiehen Morgan). Tuomari mietti aika kauan ratkaisuaan, kävelytettiin koiria ja seisotettiin koiria. Minua ei tässä vaiheessa jännittänyt juuri lainkaan, koska olin 100 % varma, että Mosse sijoitetaan ykköseksi, onnellisena vaan odotin sen sertin saamista.  Sitten se jymy-yllätys tuli ja niin siinä vaan kävi, että tuomari valitsi minun oman ihanan Rockyn PU 1:ksi. Olin täysin häkeltynyt ja ikionnellinen ja kyyneleet silmissä.

Seuraavaksi aloin seuraamaan narttujen kehää........ no, myönnettäköön, että odotin ROPpi-kehää. Parhaaksi nartuksi valittiin junnunarttu Wild Dancer's Polar Sun "Iina". Mentiin sitten ROP-kehään ja aika pitkän harkinnan jälkeen Rocky valittiin ROP-koiraksi. Olin täydellisen onnellinen. Vieläkin hymyilyttää :o)

Tämän jälkeen oli aikaa keräillä tulokset luetteloon, hakea pokaalit, soitella muutama puhelu, jutella tuttujen kanssa, juoda munkkikahvit ja syödä makkaraa ja shoppailla. Sen jälkeen ryhmäkehä, jossa olin Rockyn kanssa sen jonkin aikaa, jonka jälkeen meidät käteltiin ulos. Iloisena lähdimme Rockyn kanssa kotia kohti :o)

ROP Rocky - VSP Iina  Kuva: Hilkka Suanto

 Kuva: Hanne Seppänen

Ryhmäkehässä

                                                         Rocky 

                                          Suloinen Kira

Nyt on Roosan astutusasiat kovan suunnittelun alla, mutta niistä vähän myöhemmin lisää.

Laittelen myös erkkari-ilmot postiin loppuviikosta. Rockyn ja Hipun (Pikkupentuluokka ) ilmoitan sinne. Minun kanssani samalla kyydillä on erkkariin lähdössä myös Ansku, Otto ja Pikkupentuihin Aapo. Helkyn kanssa puoliksi ilmoitamme Minin ja Mesen junnuihin ja Annen kanssa ilmoitamme Pepperin isoihin pentuihin. Lisäksi Sirpa lähtee Oulusta erkkariin Sirun ja "meijän" Kiran kanssa, Kira tulee myös Pikkupentuluokkaan. Mahtavaa lähteä Lohjalle!!!