Hippu kävi viime lauantaina Helsingissä Messukeskuksen kaikkien rotujen pentunäyttelyssä. Pentuja oli ilmoitettu kehään 10 ja Hippu oli isoissa pennuissa eli 7 kk - alle 9 kk ikäisissä pennuissa, isoissa pennuissa oli 4 narttua. Hippu oli näistä neljäntenä. Arvostelu oli hienoa luettavaa. Ainoastaan toisten koirien kanssa kehää kiertäessä oli hieman rynnimistä ja vetämistä, mutta se asia hoituu harjoittelemalla. Yksilöarvostelu sujui Hipulta loistavasti kaikilta osin, siis pöytä, kehäkävely ja permannolla seisominen.

Hippu vasemmalla

 

Pepper puolestaan matkasi Annen, Nikon, Enzon, Kankaan Helin ja Danin kanssa viime viikolla Norjaan Lilleströmiin Pohjoismaiden Voittaja 2010 näyttelyyn. Tuomari Helge Kvivesen, Norja. Enzo pesi niinsanotusti pöydän ja tuloksena 1/1 SA PU1 CACIB ROP PMV -10 Norjan muotovalio "Multichampion" !!! Upeeta Enzo, Anne ja Niko !!!

Dani menestyi myös hienosti Norjassa, tulos avoluokassa 1/1 SA SERT PN4 ja Danista tuli Norjan muotovalio, Paljon onnea Dani ja Heli!!!

Pepper oli junnuluokassa kahden muun nartun kanssa. Pepperin tulos 1/2  ja KP. Luokan ykköseksi valittu narttu sai tuloksen 1/1 ja KP, mutta hänkään ei saanut SA:ta, joten junnunartuissa ei tuomari jakanut Junnuvoittaja-titteliä. Pepper on nuori koira (9 kk), joten mitään kiirettä meillä ei ole näiden tulosten kanssa. Pepper on tosi kaunis, hyvärakenteinen ja upeasti liikkuva parson, joten annetaan hänen kehittyä rauhassa.

 

Foto: Heli Kangas

Foto: Heli Kangas 

Enzo ROP PMV-10 ja VSP PMV-10 Revefotens Wannabe Whiten Russian......... Oli ihan pakko laittaa tämä kuva tähän, on se Enzo niin ihana ja komea Foto: Heli Kangas