Perjantaina puolenpäivän jälkeen käännettiin auton keula kohti Kajaania ja Pielavettä. Matkaan lähdin Annen kyydissä ja mukana myös Mari ja Otto-collie ja Veeti-australianpaimenkoira. Roosa ja Rocky jäivät sohvaperunoiksi ;o) Ajoimme Pielavedelle ja jäin Annelle ja Nikolle yöksi. Vietettiin mukavaa iltaa, kiitos vieraanvaraisuudestanne :o)

Aamulla lähdettiin Annen ja Pepperin kanssa ajelemaan kohti Jyväskylää. Jämähdettiin pitkään jonoon yksiin valoihin Jyväskylässä juuri ennen näyttelypaikkaa eli Jyväskylän Paviljonkia ...... joten hieman kiireellä kerittiin ..... Anne varsinkin Pepperin kanssa juoksun kanssa parkkipaikalta edellä mennen ja oikeata kehää etsien....... minä polvitähystyksen takia takana perässä nilkuttaen Siis just kerkisin takin riisua ja kameran esille kaivaa ja istumapaikan löytää, kun Anne ja Pepper jo riensivätkin kehään. Parsoneita oli ilmoitettu kehään 21 ja 2-3 koiraa oli poissa, tuomarina Petru Muntean Romaniasta. Pepper oli muuten junnukehää ajatellen 1 päivää liian nuori, joten pentukehässä oltiin :o)

Pepperin kehä sujui hienosti! Pepper osaa seistä vapaasti niin upeasti ja hakee itse oikean asennonkin, sitä on ilo katsella Ja Anne osaa niin hyvin handlata Peppistä, taitava kun on.

Tuomari tykkäsi kovasti Pepperistä ja valitsi hänet ROP-pennuksi ja antoi KP:n. Arvostelu oli loistava ja loppui sanoihin: Very promising!!!

ROP-koiraksi valittiin Maitomiehen Morgan "Mosse" ja VSP-koiraksi Tallitontun Unelma "Mitsu". Onnittelut vielä kerran Marika ja Anna-Mari.

Parsonkehän loputtua lähdettiin Annen kanssa kiertelemään, tehtiin hieman ostoksia ja käytiin syömässä. Iltapäivällä lähdin sitten Annen ja Marin kanssa kotia kohti.

Matka jälleen tosi mukava ja Pepperin tulos loistava upean arvostelun kera! 

Pepperin seuraava näyttely on parin viikon päästä Norjassa Lilleströmissä Pohjoismaiden Voittaja -näyttelyssä junnuluokassa. Sinne hän matkaa Annen, Nikon, Enzon, Helin ja Danin kera.

Sitten muutama kuva eilisestä näyttelystä.

 

Pepperin häntä heiluu siis koko ajan! On se ihana likka 

ROP-Mosse ja Marika - VSP-Mitsu ja Anna-Mari

Anne ja Peppis :o)